OVO PIĆE OBOLELA OD RAKA KEJT MIDLTON PIJE SVAKI DAN: Veruje se da ima VELIKU MOĆ LEČENJA, u njemu se nalazi OVO
Kejt Midlton, Foto: PrintScreen/ X/ The Prince and Princess of Wales

OBRATITE PAŽNJU

OVO PIĆE OBOLELA OD RAKA KEJT MIDLTON PIJE SVAKI DAN: Veruje se da ima VELIKU MOĆ LEČENJA, u njemu se nalazi OVO

Ovaj smuti je pun antioksidanata koji se bore protiv oštećenja izazvanih slobodnim radikalima

Objavljeno:

Kejt Midlton ima jedan poseban obrok koji konzumira svakog dana. To je napitak koji popije čim ustane. Prema izvorima s kraljevskog dvora, u njemu se nalaze spirulina, spanać, kelj, mača, salata romana, korijander i borovnice.

"Ovaj smuti je pun antioksidanata koji se bore protiv oštećenja izazvanih slobodnim radikalima. To su toksini iz okoline koji nam narušavaju prirodni sjaj kože i zdravlje", izjavila je bivša kraljevska nutricionistkinja Dženifer Henvej koja je radila za princezu.

Spirulina
foto: Profimedia

Spirulina je vrsta alge koja se naziva superhranom zahvaljujući velikoj koncentraciji antioksidanata, vitamina B, magnezijuma i drugih hranljivih materija. Mača je zeleni kofeinski prah, napravljen od lišća zelenog čaja. Osim kofeinom, bogat je antioksidantima i aminokiselinama, a povezuje se sa smanjenim rizikom od bolesti jetre i kardiovaskularnih problema, navodi „Healthline“.

Preostali sastojci su voće i povrće, koje osigurava veliku dozu antioksidanata i vitamina i minerala, poput A, C, K, folata i magnezijuma. Nutricionistkinja je naglasila da je kod ovakvog zelenog smutija problematičan ukus, ali on se može poboljšati ako mu se doda malo putera od orašastih plodova ili nekog voća, koje će neutralisati gorčinu koju daje zeleno povrće

03:00

U SRBIJU STIŽU INOVATIVNI LEKOVI ZA RAK DOJKE! Pacijentkinja: Srećna sam i zahvaljujem se RFZO! Očekujem MANJI STEPEN SMRTNOSTI

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.